FOTO Carmen Negoiță a impresionat Parisul cu ținute românești! Iată ce a purtat

14 octombrie 2014 12:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Negoiță a impresionat plăcut editorii de modă și fotografii prezenți la Paris Fashion Week, purtând vestimentații și accesorii românești.

Carmen Negoiţă şi-a făcut apariţia la prezentările de modă de la Paris și a pozat pe străzile orașului în mai multe ipostaze. Una dintre ţinutele cu care s-a îmbrăcat a fost cea compusă dintr-un pulover în formă de cerc, realizat manual din lână, cu motive tradiționale românești. Puloverul a fost lăudat de personalităţile importante din domeniu, precum Anna Dello Russo și Chiara Ferragni, cu care Carmen Negoiță s-a întâlnit la Paris. Carmen a accesorizat ineditul pulover cu o pereche de sandale spectaculoase cu blană.

“Am vizitat Parisul de câteva ori și pot spune că sunt în asentimentul lui Victor Hugo. «Respirând aerul din Paris îți menții sufletul tânăr». O destinaţie care de fiecare dată m-a fascinat. Fiind prezentă la Paris Fashion week pentru prima oară, în urma acestei experienţe, pot spune acum că îndrăgesc și mai mult acest oraș”, a povestit Carmen.

Prezenţa ei la Paris Fashion Week nu a trecut neobservată, Carmen atragând atât atenția fotografilor şi a jurnaliştilor, cât şi a editorilor de modă internaționali. La Paris, aceasta a acordat diverse interviuri pentru reviste precum "Vogue Turcia" sau "Harper’s Bazaar Olanda". La fel s-a întâmplat și la London Fashion Week, festival în urma căruia a apărut în publicații precum "Vogue" și "Elle", edițiile din Canada, Portugalia și Australia.

VEZI GALERIE FOTO!

Mai multe