FOTO Cătălin Botezatu a primit un cadou inedit de ziua lui

8 decembrie 2014 13:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celebrul designer a împlinit de curând 48 de ani, o vârstă pe care nu o arată şi nici nu o simte! Petrecerea s-a organizat o cu mare fast într-un club din Capitală şi toată crema showbiz-ului a fost prezentă pentru a-i ura designerului împliniri pe toate planurile.

"La mulţi ani" i-a urat şi Cezar Popa, unul dintre cei mai talentaţi artisti plastici din România, printr-o pictură realizată în ulei, ce înfăţişează întocmai chipul marelui creator de modă. Tabloul a fost realizat în 30 de zile, însă rezultatul a fost cel scontat, reuşind să-l impresioneze pe Cătălin, dar şi pe apropiaţii acestuia. 

"Am pictat acest portret pentru Cătălin Botezatu cu mult suflet. Mă bucur că am reuşit să-l impresionez şi sper ca următoarea mea lucrare, pe care am început-o deja, tot pentru el, să-i placă la fel de mult ", a declarat pictorul Cezar Popa.Aşadar, printre sutele de cadouri primite de la oameni dragi, Cătălin Botezatu se poate mândri şi cu un tablou portret care să-i înfrumuseţeze biroul sau locuinţa personală.

Mai multe