FOTO: Ce e în stare să facă iubitul pentru Laura Cosoi

7 ianuarie 2015 7:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dragostea e nu doar oarbă, ci și surprinzătoare. Iar Laura Cosoi (33 de ani) e o norocoasă. Deși se iubește deja de doi ani și jumătate cu tânărul afacerist Cosmin Curticăpean (38 de ani), se pare că stă bine cu amorul. Cei doi se iubesc ca-n prima zi...

Cel puțin asta putem înțelege din imaginile de mai jos. Iubitul Laurei Cosoi e în stare de gesturi incredibile pentru a-i fce pe plac actriței. Într-o seară, acesta s-a dus să-și ia iubita de la Teatrul Elisabeta, situat în zona Parcului Cișmigiu din Capitală. Nu doar că și-a riscat permisul de șofer, parcând chiar pe trecerea de pietoni, dar și-a așteptat iubita într-un ger cumplit în fața teatrului. Și nu oricum, ci încărcat cu bagajele ei, câțiva saci cu haine, probabil recuzita folosită de artistă pentru vreun spectacol de teatru.

Uite cum a înghețat în stradă Cosmin de dragul actriței

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de doi ani și jumătate. Cei doi s-au cuplat la doar cinci luni după e Laura s-a despărțit de Smiley. Cosmin Curticăpean are 38 de ani şi este bun amic cu celebrul Tudor Ionescu, fostul amant al Oanei Zăvoranu. Este originar din Târgu Mureş, dar a locuit mult timp în Braşov, unde are niște afaceri. Înainte să o iubească pe Laura Cosoi, Cosmin a avut mai bine de zece ani o relație cu o fată pe nume Ioana, din Braşov, apoi cu o tipă Diana, din Constanţa. Cosmin mai are afaceri și în Germania, şi în Austria, așa că este plecat foarte des.

Mai multe