FOTO: Ce mult s-a îngrășat Antonia! Mai are puțin și naște

10 decembrie 2014 14:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Însărcinată în opt luni, Antonia (25 de ani) are acum o burtică uriașă. Solista a fost invitată miercuri dimineață (10 decembrie) la radio Kiss FM.

Îmbrăcată comod, Antonia a lăsat să se vadă cât de mult s-a îngrășat. Solista are acum o burtă foarte mare și sâni uriași. Chiar dacă a purtat niște pantaloni negri și a avut grijă să stea la poză într-o poziție care o avantajează, Antonia nu a putut ascunde nici faptul că s-a împlinit foarte bine și pe picioare. După ce naște, în ianuarie, Antonia va avea destul de mult de tras, cu diete, sport și tratamente cosmetice, pentru a ajunge din nou la silueta de manechin pe care o avea înainte. Dacă după prima sarcină și-a revenit rapid, în doar câteva săptămâni, acum este posibil ca revenirea să fie mai dificilă...

Va avea mult de lucru pentru a reveni la silueta de manechin

„Mai pot. Sunt grea, dar mai pot”, a răspuns Antonia realizatorilor matinalului de la Kiss FM, care au întrebat-o cum se mai descurcă. Sergiu și Andrei au vrut să mai știe și dacă ea și Alex Velea s-au gândit la un nume pentru bebe. „Ne-am gândit, dar e surpriză”, a spus Antonia. „Sergiu și Andrei”, a adăugat solistul, glumind.

„După ce nasc, despre ce o să vorbim?”, i-a întrebat Antonia pe cei doi realizatori Kiss FM. „Păi, despre cum e să fii mamă, cum e să alăptezi, cum e copilul mic...”, a explicat Andrei. „Cum e să alăptez? Vă aduc niște lapte, ceva?”, a râs cântăreața.

Pus și el pe glume, Alex le-a povestit fanilor și care sunt planurile sale pentru viitorul fiu: „O să facă sport. Ceva agresiv, șah, curling”. Antonia a declarat că speră să lanseze înainte de a naște o nouă piesă, cu versuri în limba engleză.

Are o fetiță cu Vincenzo

Antonia Iacobescu (25 de ani) şi Vincenzo Castellano (27 de ani) au format un cuplu timp de patru ani. Relația lor s-a încheiat în 2012, când cei doi au început o luptă aprigă pentru custodia fetiţei lor, Maya Rosaria (4 ani). Tot de atunci, sunt în divorț. Deocamdată, fetița locuiește în Italia, cu familia lui Vincenzo, și solista o vede destul de rar. După despărțirea de italian, Antonia și-a refăcut viața alături de Alex Velea, dar nici unul dintre cei doi nu au vrut să recunoscă asta foarte mult timp. Abia în iulie, Antonia a recunoscut relația cu Alex Velea și faptul că poartă în pântece copilul artistului.

Mai multe