FOTO Codin Maticiuc îşi face reclamă pe clădiri la cartea despre sex

15 decembrie 2014 20:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Codin Maticiuc (23 de ani) a lansat pe 23 septembrie prima sa carte intitulată „Consumatorul de suflete”.

Volumul include toate poveștile sale de amor, unde vizate sunt toate fostele iubite ale lui Codin Maticiuc, care i-au trecut prin pat craiului de Dorobanţi.

Tânărul afacerist a recunoscut că s-a inspirat din propria viață atunci când a scris. „Nu pot spune care din fostele iubite m-a inspirat mai mult... Toate, nu vreau să nedreptățesc pe cineva. A trebuit să grupez calitățile și defectele lor și să creez niște personaje ieșite din comun. În cartea mea nu apare nici un nume propriu. Un tip care scrie 13 scrisori către iubita lui. N-am să recunosc niciodată că e cu personaje reale”, a mărturisit Codin, pentru Click!

Cartea a prins foarte bine la public, motiv pentru care Codin a ales să îşi facă reclamă şi pe faţadele clădirilor din Capitală. Astfel, fotoreporterii Click! au fotografiat mai multe afişe publicitare care fac reclamă volumului ''Consumatorul de suflete" al lui Codin.

Cum a pornit totul

Codin a povestit pentru Click! cum a pornit totul: „Timp de doi ani am făcut notițe în telefonul mobil, nu mi-am imaginat că o să fac ceva cu ele. La îndemnul prietenului meu Alex Ștefănescu, în ultimele șase luni m-am gândit să le încropesc, să țes o poveste. Mi le trimiteam pe e-mail, pe la prieteni, așa că nu m-am gândit că le pierd. Cartea am dedicat-o prietenului meu Dan Fischer, care s-a stins acum doi ani. A fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, a fost o influență pozitivă pentru mine, pentru că trebuie cumva să fie amintit. Cum el copii n-a avut...”.

Mai multe