FOTO Cornel Păsat şi-a îmbogăţit podoaba capilară cu 3486 de fire de păr

7 octombrie 2014 16:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Celebrul dansator, cunoscut ca o persoană publică preocupată de imagine, a stat 6 ore şi jumatate pe masa de operaţie a medicului Felix Popescu, pentru un implant de păr.

A vrut o schimbare radicală de look! Doctorul care i-a făcut implantul de păr lui Cornel Păsat este acelaşi care i-a operat şi pe Răzvan Ciobanu, Andrei Duban, Costin Craioveanu şi Dinu Maxer.

"A fost un pacient cuminte, a avut puţine emoţii la început e firesc, dar după ce a început intervenţia şi a văzut că nu simte absolut nicio durere, s-a liniştit. Clinica nostră este singura din ţară la standarde interaţionale, am aderat la grupul DHI cu o experienţă de 42 de ani în domeniu în 2012 tocmai ca să fim la curent cu tot ce e nou şi inovator în materie de implant de păr. A fost pe mâini bune. Cornel e un tip care ţine la imagine, e adeptul tratamentelor anti îmbătrânire, face sport, e firesc, e dansator profesionist in meseria lui e important aspectul fizic. Mare parte dintre intervenţiile estetice făcute cu decenţă au efect şi asupra psihicului, nu numai a fizicului, dau o stare de bine, de încredere în propria persoană. Intervenţia a durat cam 6 ore şi jumătate, i-am implantat 3486 de fire de păr. Da, le număram, nu implantăm nimic aiurea, ştim exact cât punem într-o zonă", a declarat medicul Felix Popescu.

Mai multe