FOTO: Cruduţa face cu tatăl ei ce n-a putut cu Nilă

21 octombrie 2014 15:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dezamăgită de bărbaţi, după ce a fost înşelată fără scrupule de fotbalistul Mihai Costea (cu care spera să se căsătorească), Cruduţa se consolează acum în compania tatălui ei, Nelu.

Bărbatul a întinerit de când fiica sa, Daniela Crudu (25 de ani), s-a mutat din nou alături de el în apartamentul din Ferentari. În weekenduri, Cruduța și Nelu ies la plimbare împreună prin Herăstrău, iar săptămâna trecută, când el a împlinit 54 de ani, vedeta i-a umplut casa cu prieteni şi au chefuit cu băutură până la ziuă.

L-a trimis pe Nelu la coafor ca să-i schimbe look-ul

Mai mult, Cruduţa nu se lasă până nu-l lansează şi în showbiz, iar primul pas a fost deja făcut. Zilele trecute, l-a dus la un salon de fiţe, unde un stilist i-a schimbat imaginea, l-a întinerit cu vreo zece ani. I-a schimbat frizura înevechită cu una modernă şi l-a ferchezuit mai multe ore.

„Mă înţeleg foarte bine cu tatăl meu, petrecem mult timp împreună şi asta a făcut să avem o relaţie apropiată. Vorbim în fiecare zi, mergem în parc, iar de fiecare dată când programul ne permite, ieşim împreună la film. Îmi place să am o familie unită şi lucurile astea vin de la sine”, a mărturisit Daniela Crudu, pentru Click!

Mai multe