FOTO Cum a împăcat-o Mazăre pe Răduleasca după ce a făcut-o "haimana"

6 iulie 2014 16:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sâmbătă seara, pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014, primarul Constanţei i-a cerut scuze în mod oficial Mihaelei pentru jignirile aduse mai demult. La ediţia de deschidere a Carnavalului, eroii principali au fost Radu Mazăre şi Mihaela Rădulescu, costumaţi în Cezar şi Cleopatra.

"O femeie respectată, care este tratată ca o prinţesă şi care face ce a făcut Mihaela nu mai merită respect. O femeie măritată pe care o prinde bărbatul cu altul în pat.... N-am ce să zic. Ce poţi să-i mai zici? Elan e prietenul meu, eram şi cu ea până să facă toată treaba asta. Ea merge la măciuci. Ea este o haimana", declara Radu Mazăre acum aproximativ un an la adresa vedetei tv.

Pe scena carnavalului de la Mamaia, primarul Constanţei a vrut însă să-şi ceară scuze în mod public faţă de Mihaela, pentru ieşirea de anul trecut: „Prinţesa mea, vreau să-mi cer iertare pentru vorbele pe care ţi le-am aruncat anul trecut pe nedrept şi, pentru ca tu să mă ierţi, îţi spun că te voi încorona regină!”, i-a declarat pe scenă Radu Mazăre Mihaelei.

În exclusivitate pentru site-ul FashionTV România www.fpeople.ro, Mihaela Rădulescu a declarat: „Noi am rezolvat problema asta mai demult, am vrut doar să o repetăm pe scenă. Nu sunt un om supărăcios sau ranchiunos, înţeleg scăpările oricui. Radu este un prieten bun al meu. Ştiam de nebunia pe care o face în fiecare an, iar de data asta s-a nimerit să fiu şi eu în România şi disponibilă. Am avut în sfârşit timp şi mi-a plăcut foarte tare pe scenă”.

Vedeta tv a interpretat foarte bine rolul reginei egiptene Cleopatra, scenografia pregătită de ea respectând adevărul istoric. Miihaela s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor celor prezenţi, atât prin frumuseţea ei şi a costumului purtat dar s-a remarcat prin naturaleţea cu care şi-a interpretat rolul, semn că scena şi actoria sunt lucruri care o atrag şi vedeta le face cu pasiune.

Mihaela a fost nevoită să se întindă pe scena amenajată, simulând moartea reginei Cleopatra.

Mai multe