FOTO: Cum arată Catrinel Menghia la primele ore ale dimineţii

23 noiembrie 2014 9:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Atuurile fizice cu care a înzestrat-o mama-natură au contribuit la cariera de succes pe care o are în prezent. Catrinel Menghia (29 de ani) şi-a obişnuit fanii cu apariţiile ei fierbinţi. La fel s-a întâmplat şi de această dată.

Catrinel Menghia a făcut furori în străinătate, după ce a apărut pe podiumurile de modă. În prezent, frumoasa româncă a dorit să ofere noi imagini cu ea mai mult dezgolită, dimineaţa, spre deliciul prietenilor virtuali. "Bună dimineaţa!", a scris ea fanilor, pe reţeaua de socializare.

În plus, aceasta a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care te lasă să ghiceşti dacă poartă sau nu desuuri.

“I Will always find a way and a way will always find me” (n.r. “Voi găsi întotdeauna o cale şi o cale mă va găsi întotdeauna pe mine” ), a scris Catrinel pe reţeaua de socializare.

Despre Catrinel Menghia

Catrinel Menghia a devenit celebră la 16 ani. Tot atunci l-a cunoscut pe Răzvan Fodor. Relaţia lor s-a terminat după câţiva ani, când Catrinel a preferat cariera de manechin în Italia. Românca a fost căsătorită cu Massimo Brambati timp de 6 ani, iar 2011 a divorţat.

Mai multe