FOTO Cum arată Keo după implantul de păr. Prima fotografie după intervenţia din Turcia

26 ianuarie 2015 16:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fostul iubit al Andreei Bălan îngroaşă rândul vedetelor masculine care au apelat de tehnica implantului de păr pentru a avea o podoabă capilară cu care să se mândrească. Ultimul pe listă este Keo. Artistul a făcut publică prima imagine cu el după ce s-a supus unei intervenţii similare la o clinică din Turcia.

A început anul în forţă! Keo şi-a făcut implant de păr la o clinică din străinătate, acolo unde în trecut au ales mai multe vedete autohtone să recurgă la această intervenţie. Pentru a nu fi surprins fără podoaba capilară cu care ne-a obişnuit, artistul a astat retras câteva săptămâni, însă acum se pare că s-a hotărîât chiar el să le arate fanilor rezultatul după implantul de păr. "Schimbare momentană de look", a fost descrierea pe care a făcut-o Keo imaginii publicate pe pagina sa oficială.

Keo a publicat pe contul personal de socializare o imagine cu noul său look. Artistul s-a fotografiat la masă, într -un bar, şi se pare că este pe drumul cel bun, iar pletele lui vor reapărea mai repede decât ne-am fi imaginat.

Mai multe