FOTO Cum arată Raluca Sandu cu două săptămâni înainte de a deveni din nou mămică

10 noiembrie 2014 6:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Sandu (33 de ani) a început numărătoarea inversă. Două săptămâni o mai despart de marele moment, atunci când îşi va cunoaşte bebeluşul. Însărcinată în luna a noua, fiica fostului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal nu renunţă nici în ruptul capului la sala de fitness. Tenismena a făcut sport aproape pe toată durata sarcinii, de aceea nici nu este de mirare că arată senzaţional.

Îndrăgostită de sala de fitness, Raluca Sandu petrece ore bune lucrându-şi trupul. Deşi mai are puţin şi naşte, tenismena continuă să facă mişcare şi să tragă de fiare aproape zilnic. Fiica fostului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal s-a fotografiat recent  printre aparatele de fitness, etalându-şi burtica de gravidă. Ea le-a mărturisit apropiaţilor că în cel mult trei săptămâni va deveni pentru a doua oară mămică.

Bruneta a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare în oglindă, cu spatele. Dacă nu ar şti că Raluca este însărcinată şi chiar momentul până îşi va ţine bebeluşul în braţe este din ce în ce mai aproape, ar putea să jure că bruneta a făcut o magie, căci privind-o din spate, tenismena nu lasă nimănui impresia că este o femeie cu o sarcină avansată. 

Fosta sportivă este însărcinată cu omul de afaceri Ziv Tetelman (39 de ani) cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de trei ani. Simona, fetiţa tenismnei, este foarte apropiată de el şi de cei doi copii din prima căsătorie ai milionarului evreu, David şi Daniel.

Mai multe