FOTO Cum l-a schimbat boala pe Szobi Cseh. A pierdut 20 de kilograme în urma suferinţei

1 august 2014 11:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

A suferit din de doi ani din cauza un cancer osos crunt, care nu i-a dat pace. Când credea că şi-a revenit, Szobi Cseh era anunţat că boala a recidivat.

Tratamentul cu citostatice şi medicamentele l-au slăbit enorm. Nu numai că apărut complicaţii din cauza cancerului, cum ar fi alte tumori, dar şi o boală renală cronică, dar Szobi Cseh a fost complet schimbat de suferinţa grea pe care a îndurat-o. De la peste 100 de kilograme, a ajuns să cântărească doar 80.

Fotoreporterii Click! l-au surprins vara trecută, după ce a fost externat: tras la faţă, slăbit şi încercănat.

A început să mai ia în greutate după ce s-a externat în vara anului trecut, când era optimist că a scăpat cu totul. La una dintre ultimele apariţii televizate, Szobi a încercat să dea impresia că se ţine încă bine. Însă era clar că nu se simte bine. Îmbrăcat într-o geacă largă, care să îi acopere trupul fragil, Cseh a recunoscut că nu e bine şi că i-a un pumn de medicamente, pe lângă citostatice. 

În ciuda eforturilor de a se pune pe picioare, Szobi Cseh (71 de ani) a pierdut lupta cu cancerul şi s-a stins din viaţă vineri dimineaţa, la Fundeni. Conform comunicatului oficial emis de spital, complicaţiile renale hepatice, cardiace şi pulmonare severe au fost motivul morţii lui Szobi.

Mai multe