FOTO Cum se distrează Mihaela Rădulescu după ce i-a dat papucii lui Dani Oţil

25 noiembrie 2014 17:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viaţa merge înainte. Pe deviza asta se axează şi Mihaela Rădulescu (45 de ani), care se pare că nu suferă prea rău după ce a încheiat relaţia cu iubitul ei, Dani Oţil (34 de ani).

Fosta prezentatoare tv a confirmat, luni, despărţirea de matinalul de la Antena 1, printr-un comentariu postat pe pagina personală de Facebook. 

Totul a culminat după ce weekend-ul trecut presa mondenă a anunţat că diva de la Monaco ar fi ''presusupa iubită'' a lui Felix Baumgartner, austriacul care a depăşit viteza sunetului după ce sărit din spaţiu, de la 39 de kilometri înălţime. Agenţia de fotografii Getty Images ar fi speculat că Mihaela e noua iubităa acestuia.

Din fotografiile postate recent pe contul personal de Facebook, jurata de la ''Românii au Talent'' se pare că a trecut foarte uşor peste despărţirea de cel care i-a fost iubit timp de şase ani.

Ea se distrează de minune la Monaco, acolo unde locuieşte după divorţul de omul de afaceri, Elan Schwartzenberg, şi unde duce o viaţă lipsită de griji.

Aceasta îşi dedică mai tot timpul fiului ei, dar acordă o importantă atenţie şi sporturilor, pe care le practică atunci când are un pic de timp liber.

Mai nou, ea şi-a achiziţionat un electric skateboard (n.r. skateboard electric), şi a trecut la acţiune. Asta puteţi vedea şi în imaginile de mai jos.

Mai multe