FOTO Cum și-a împodobit bradul de Crăciun Nicoleta Luciu

24 decembrie 2014 13:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are patru copii adorabili, de care se bucură în fiecare clipă și cărora le oferă tot ce e mai frumos! Nicoleta Luciu (34 de ani) este mai fericită ca niciodată de când s-a mutat la Miercurea Ciuc, pentru a petrece mai mult timp alături de familie.

Recent, de dragul copiilor și al soțului, focoasa brunetă a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie cu bradul ei de Crăciun. Brad în care, pe lângă tradiționalele globuri, apar și fotografiile celor mai dragi ființe din viața ei: copiii, soțul vedetei, Zsolt Csergo, și sora ei mai mică, Iuliana.

Nicoleta Luciu a devenit prima dată mamă în 2008, atunci când l-a adus pe lume pe Zsolt jr. Trei ani mai târziu, vedeta a născut din nou, de data aceasta tripleţi: doi băieţi, Karoly şi Kevin, dar şi o fetiţă, Kim. De câteva luni, bruneta a lăsat viaţa agitată din Capitală pentru a se muta la Miercurea Ciuc, oraş din care este originar soţul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo.  

"Noi suntem gata! Moș Crăciun poate să vină! Voi cum stați cu pregătirile?", și-a întrebat bruneta prietenii virtuali, pe Facebook.

Mai multe