FOTO Dan Negru, două ore la taclale cu o vedetă de care nu prea ai mai auzit

20 ianuarie 2015 9:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Îndrăgitul prezentator de la Antena 1 s-a întreţinut, recent, cu buna lui prietenă, Gianina Corondan (43 de ani), la un mall din Capitală.

Dan Negru (43 de ani) şi fosta prezentatoare meteo s-au confesat reciproc despre ce ar mai trebui schimbat sau nu în domeniul televiziunii.

“Am sporovăit vreo două ore cu Gianina Corondan despre longevitatea în tv, pentru o lucrare de-a ei, în care ne-a luat la întrebări pe mine şi pe Esca... Totuşi, buletinul meteo al Gianinei de la Pro a fost singurul revoluţionar. Nici azi televiziunile nu ştiu să speculeze spectacolul meteo, aşa cum se întâmplă în lumea bună a televiziunii. Incă arătăm cu băţul pe hartă unde plouă şi unde e soare...”, a mărturisit prezentatorul, pe contul personal de Facebook.

Fanii fideli au reacţionat în cel mai scurt timp: “Mi-e drag de voi! Spontaneitate ca la voi, mai rar…”, a scris un prieten virtual, pe reţeaua de socializare.

A devenit vedetă prezentând jurnalul meteo de seară, la Pro TV! Ulterior, după ce a lucrat ani la rândul şi în TVR, prezentatoarea nonconformită a fost concediată. Între timp, rămasă fără job, Gianina Corondan şi-a deschis propria afacere, un after school.

În urmă cu mai bine de un an, imediat după ce lista persoanelor disponibilizaze de TVR a fost făcută publică, vedeta mărturisea: "Mă aflu pe lista de disponibilizaţi nu pentru că nu am trecut testele, ci pentru că nu m-am prezentat la selecţie în cunoştinţă de cauză. Regulamentul spunea că cei care nu se vor prezenta vor fi incluşi în mod automat pe lista celor disponibilizaţi".

Mai multe