FOTO Dan Negru se declară învins! Află cine a reuşit performanţa

2 decembrie 2014 9:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nimeni alta decât celebra Andreea Esca (42 de ani)! Dan Negru (43 de ani) a dezvăluit admiratorilor săi că îi poartă cel mai mare respect ştiristei de la ProTV, cea care a fost la pupitrul ştirilor 19 ani la rând, în celebrul ei sacou roşu, de Ziua Naţională a românilor.

Dan Negru se înclină în faţa Andreei Esca! Prezentatorul de la Antena 1 a publicat, de curând, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care apare îndrăgita ştiristă de la postul concurent, însoţită de câteva rânduri care vorbesc de la sine: “Cu fair-play şi cu cele 15 revelioane ale mele îi dau onorul Andreei Esca pentru cele 19 Zile Naţionale ale sacoului roşu. Acu’ pot să recunosc, adeseori, când oferte tentante îmi dădeau târcoale ca să devin un navetist în lumea televiziunii, sacoul roşu al Andreei mi-a dat de gândit. Si aşa am ajuns să aprind artificii de Revelion, an după an, la aceeaşi televiziune, Antena1. Cu fair-play, respect… Andreea Esca.”, a scris prezentatorul pe reţeaua de socilaizare.

Reacţia fanilor care îl admiră enorm nu a întârziat să apară: ”Sper să rămâi pe viaţă la Antena 1 şi să faci aceleaşi emisiuni frumoase. Respect şi stimă, Dan Negru!”, i-a scris un fan pe Facebook.

Mai multe