FOTO Dana "Marijuana", cu bebeluşul la muncă

29 noiembrie 2014 23:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ca să aibă bani să-şi crească fetiţele, Dana "Marijuana" ( 35 de ani) vinde bijuterii hand-made. În urmă cu doar câteva zile, cunoscuta cântăreaţa hip-hop a participat la un târg, unde a stat în faţa clienţilor cu fetiţa sa cea mică. Deşi temperaturile din interior nu erau foarte prietenoase, solista a înfofolit-o bine pe micuţa Iris Elena şi a luat-o cu ea la muncă.

Dana Coteanu face sacrificii mari ca să-şi crească copiii. Cântăreaţa care a fost ajutată financiar şi de tatăl ei pentru a le asigura strictul necesar fetiţelor ei a început şi ea să mai muncească. "Marijuana" are o afacere de familie cu bijuterii făcute manual din care se întreţine cu greu, banii fiind de cele mai multe ori mărul discordiei între tatăl ei şi soţul artistei.

Ion Coteanu i-a reproşat de-a lungul timpului lui Sebastian că nu aduce niciun ban în casă şi nici nu încearcă să se angajeze. Dana Marijuana şi Sebastian s-au căsătorit în 2012 şi au împreună două fetiţe, Alesia ( 7 ani) şi Iris Elena, în vârstă de un an.

Mai multe