FOTO Dana Rogoz, aniversare a 8 ani de căsnicie! Ce cadou inedit și prețios și-au făcut cei doi soți

9 iulie 2020 21:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Rogoz și partenerul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat joi, 9 iulie, 8 ani de când au spus „Da” în fața Stării Civile.

Momentul sărbătoririi a 8 ani de mariaj a prins-o pe Dana extrem de fericită, într-una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, după ce a devenit mămică pentru a doua oară, de data aceasta și de fetiță.

Cuplul are împreună doi copii, un băiețel, pe nume Vlad Luca, și de curând și o fetiță, pe care cei doi soți au numit-o Lia Elena. Pentru marcarea evenimentului din viața lor, actrița a publicat un șir de imagini chiar din ziua în care a devenit doamna Dragomir cu acte în regulă, alături de un mesaj în care a dezvăluit și ce cadou și-au împărtășit ea și soțul ei. 

De acum, Dana și partenerul ei vor fi proprietarii unei case liniștite, pe gustul lor, situată într-un sat din Transilvania. „Acum 8 ani am spus DA și am semnat pentru prima oară că doamna Dragomir. Iar azi am semnat actele pentru căsuța noastră dintr-un sat din Transilvania. Acum aproape că stă să cadă, sărăcuța, dar abia așteptăm să o renovăm și să o umplem de voie bună și amintiri frumoase. E noul nostru proiect, pe care ni l-am făcut cadou la această aniversare. La mulți ani, nouă!”, a scris Dana pe pagina personală de Instagram.

Imaginile publicate de actriță vorbesc de la sine, acestea surprinzându-i cel mai bine zâmbetul în marea zi. Alături de familie și prieteni, o Dana ceva mai blondă a semnat actele prin care i-a jurat partenerului ei iubire veșnică, iar 8 ani mai târziu, aceeași zi aniversară i-a găsit tot împreună, dornici de noi proiecte în doi. 

Mai multe