FOTO De ziua ei, Oana Lis vrea un cadou imens! Află ce îşi doreşte

9 ianuarie 2015 12:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vrea să primească un cadou mai mare decât ea! Oana Lis (35 de ani) a mărturisit fanilor ei exact ce îşi doreşte în ziua în care va împlini 36 de ani (19 februarie).

De curând, blonda a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care dă idei celor care vor să îi ofere un cadou frumos, de ziua ei: un urs imens, de pluş!“De ziua mea, îmi doresc să primesc aşa o jucărie, de fapt mai mare, mai mare decât mine!!!”, a scris entuziasmată Oana Lis, pe reţeaua de socializare.

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară: “Ok, se rezolvă”, “Te pup, iubita. Îţi dau eu!”, “Drăguț ursache, se pare că îți place pluşul…”, i-au scris admiratorii, pe Facebook.

Soţii Lis au avut şi au în continuare o relaţie de iubire cu năbădăi! Totuşi, cei doi au rămas împreună. Oana Lis s-a născut la Constanţa, dar ulterior a venit în Capitală, pentru a se realiza, exact când viitorul ei soţ era primar în Bucureşti. Probabil că legătura indestructibilă dintre Oana Lis şi soţul ei e dată de faptul că ambii sunt născuţi în aceeasi zi, pe 19 februarie, însă, evident, în ani diferiţi. Soţul e născut in Zărneşti, judetul Braşov, în anul 1944, pe când blonda este născută în anul 1979, cu 35 de ani mai târziu.

Mai multe