FOTO Diana Bişinicu, super surpriză pentru soţul ei, la un an de la nuntă

3 august 2013 16:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a împlinit un an de când Diana Bişinicu şi soţul ei, Cătălin, au avut nunta. Pentru a marca momentul, artista i-a făcut o surpriză: a cumpărat două bilete la Barcelona, a făcut pe ascuns bagajele, iar noaptea l-a trezit şi l-a dus la aeroport.

„L-am trezit la 4 dimineaţa şi i-am zis «hai să mergem!». «Unde? O să vezi, e o surpriză». Aşa am ajuns la aeroport. Aveam doar doi rucsăcei, pe care îi pregătisem eu cu o zi înainte.

El nu a ştiut unde mergem până am trecut de check in", povesteşte cântăreaţa. Au ajuns la Barcelona, un oraş pe care niciunul dintre ei nu-l văzuse. În cele 3 zile, cât au stat acolo, au reuşit să vadă doar câteva obiective turistice, nu pe toate. Totuşi, a fost suficient cât să-şi facă o idee.

Sagrada Familia a văzut-o doar de la exterior

„Am avut o vacanţă romantică, cei de la hotel ne-au aşteptat cu şampanie în cameră, cu petale de trandafir şi căpşune în ciocolată. A fost prima dată de când o avem pe Rihana când petrecem atâta timp doar noi doi, undeva. Copilul l-am lăsat cu mama, care a venit de la Constanţa", mai spune Diana.

A fost impresionată de Piaţa La Boqueria, plină cu tot felul de fructe şi dulciuri

Totuşi, nu a fost oră în care să nu se gândească la bebeluş. „Îi trimiteam mesaje mamei mele din două în două ore, să văd ce face, vorbeam la telefon şi mi-o dădea pe cea mică să o aud cum gângureşte, pupam telefonul de dor ce îmi era", mai spune vedeta. 

Mai multe