FOTO Diana Dumitrescu a răbufnit la filmări! Cu cine e în scandal

3 decembrie 2014 14:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Totul s-a întâmplat la filmările pentru emisiunea “Cireaşa de pe Tort”, de la Prima TV. Diana Dumitrescu s-a certat ca la uşa cortului cu actorul Ovidiu Niculescu, din cauza unor glume aparent nevinovate.

S-au certat pe bune, fără nicio regie! Deşi tema săptămânii, „petrecerea de majorat”, părea a fi un prilej bun ca invitaţii, Cristi Greţcu, Paula Chirilă, Diana Dumitrescu şi Ovidiu Niculescu, să povestească amintiri din adolescenţă, discuţiile au evoluat într-un scandal de proporţii. Niculescu a sărit la atac asupra blondei, dar actriţa nu a gustat deloc glumele cu tentă erotică făcute de el în limuzină: „Nu mă inspiri la altceva”, i-a spus Niculescu, după care Diana l-a numit, mai mult sau mai puţin voalat, „frustrat” (vezi video).

La cină, Diana a stat mai mult cu ochii în telefon. „Mi-aş dori să cunosc nişte oameni care nu jignesc. Dar, când oamenii încep să jignească, te cam saturi şi atunci te retragi în lumea online, e mult mai safe”, a spus Diana. Niculescu a replicat „Ridică-te şi pleacă dacă nu ştii să comunici direct”. Când aceasta s-a arătat jignită de replicile lui, actorul adăugat: „Dacă vrei, încep de acum să te jignesc şi o să-ţi bagi capul în pământ”. Blonda nu a mai rezistat: „Să mori tu că o să-mi bag capul în pământ!”, iar Niculescu i-a răspuns: „Ciocu’ mic şi joc de glezne”.

Ulterior, oricât au încercat Cristi Greţcu şi Paula Chirilă să calmeze spiritele, eforturile lor au fost sortite eşecului. Ofensată, Diana Dumitrescu nu a mai vrut să răspundă provocărilor actorului şi, înainte ca Paula Chirilă să aducă pe masă toate preparatele, s-a ridicat şi a plecat de la filmări.

Mai multe