FOTO Dilema lui Adrian Cristea. Blondă sau roşcată? Cine câştigă bătălia pentru patul Prinţului

30 iulie 2014 19:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prinţul Adrian Cristea rămâne în continuare un cuceritor. Chiar dacă roşcata Carla declara că se vede cu Adi de aproximativ o lună de zile, în această perioadă blonda, Denisa Botcari, a fost vizitată de Cristea în urmă cu două săptămâni, la hotelul de lux în care locuieşte în Capitală. În platoul Acces Direct cele două tinere s-au întâlnit şi au dat cărţile pe faţă.

Denisa Botcari a fost întrebată de realizatoarea Acces Direct în ce stadiu se află relaţia ei cu Adrian, în condiţiile în care roşcata Carla declara că este împreună cu Prinţul Cristea de o lună. "În momentul de faţă noi doi nu avem o relaţie. Între noi a fost mai mult o aventură ceea ce s-a întâmplat acum 2 săptămâni. A venit pe la mine şi am citit o carte împreună, atâta tot. Ca bărbat nu îmi place pentru că este mai iubăreţ, merge unde vrea şi când vrea şi nu e material de o relaţie, imi doresc altceva de la bărbatul de lângă mine. Acum el zice că este cu Carla şi weekendul viitor o să apară cu alta. S-au ars şi altele înaintea mea  cu el şi eu nu-l vreau. Mă bucur pentru ei şi doresc să fie fericiţi în continuare", a declarat blonda.

Carla a părut însă deranjată de intervenţia Denisei şi a comentat foarte scurt situaţia. "El este liber să facă ce vrea pentru că nu suntem căsătoriţi şi nu avem obligaţii unul faţa de celălalt . Situaţia din acest moment nu îmi convine şi sunt pusă într-o postură incomodă", s-a limitat să declare roşcata.

Mai multe