FOTO E trăsnet! Eşti curios să vezi cum arată iubita lui Cezar Ouatu?

17 ianuarie 2015 22:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Îşi iubeşte partenera la nebunie, iar acum sunt de nedespărţit! Cezar Ouatu (34 de ani) s-a împăcat cu stewardesa Andreea Petria (31 de ani), cea care i-a fost iubită înainte ca acesta să înceapă o relație cu soprana Angela Gheorghiu (48 de ani).

Contratenorul Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision în 2013 a publicat, de curând, pe contul personal de Facebook, câteva imagini în care apare fericit, alături de iubita lui.

“Despre dragoste…”, a scris artistul, în dreptul pozelor cu pricina.

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară: “Un cuplu reuşit! Felicitări!”, “Sunteţi superbi! Să aveţi parte numai de momente frumoase!”, “Să vă dea Domnul numai bine! Să aveţi mulţi ani fericiţi!”, i-au scris fanii, pe reţeaua de socializare.

Nu au putut sta despărţiţi

Povestea de dragoste dintre Cezar şi Andreea Petria a durat timp de aproape cinci ani. Relaţia lor s-a răcit la începutul anului 2012, când Cezar s-a îndrăgostit de soprana Angela Gheorghiu, care-i putea oferi o carieră frumoasă. La aceasta a mai contribuit şi faptul că blonda, fiind angajata unei firme de transport aerian a unei ţări arabe, a fost mai mult plecată din ţară. În acest timp, Cezar locuia la Milano şi a încurajat-o să-şi urmeze drumul. După ce s-a produs ruptura dintre ei, reprezentantul României la Eurovision pare că nu a putut s-o uite pe Andreea. Cei doi nu au întrerupt legătura nici măcar în perioada în care contratenorul s-a iubit cu Angela Gheorghiu.

Interpret român de operă, pop-operă şi pianist, Cezar Ouatu este reprezentantul României din anul 2013, de la Eurovision, cu piesa „It's my life”, care a ocupat locul 13, cu 65 de puncte.

Mai multe