FOTO Elena Băsescu, joacă în valuri cu cei 3 copii. Super siluetă în costumul de baie "leopard"

29 iulie 2021 22:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu ai zice că are 41 de ani şi că e mamă a trei copii. Elena Băsescu a fost pe val, la propriu şi la figurat, weekendul trecut, pe litoralul românesc. A afişat un trup bronzat, suplu, tonifiat, pe care a pus un costum de baie cu imprimeu la modă.

Fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu s-a relaxat pe Litoral, alături de cei trei copii, ajutată și de bonă, care deja face parte din familie.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe plajă, într-un costum de baie-leopard, din două piese, care îi punea în valoare silueta obținută în sala de sport. La 41 de ani şi cu 3 copii, Elena Băsescu nu are pic de celulită sau burtică, este suplă şi tonifiată ca o adolescentă.

Dacă în anii trecuţi EBa era „abonată” la Crazy Beach din Mamaia, acum a renunţat la această locaţie, după ce autorităţile au lărgit plajele. Ar fi fost, oricum, dificil să străbată atâta distanţă până la apă, împreună cu cei mici. A ales, în schimb, o plajă ferită de ochii lumii, la Năvodari. A ajuns puţin după ora 10 dimineaţa, împreună cu bona şi cu cei trei copii ai ei: Sofia Anais (aproape 8 ani), Traian (6 ani) şi Anastasia (3 ani). Au închiriat două saltele mari şi apoi... bălăceală. Elena s-a jucat în apă cu cei mici, cot la cot cu bona, s-a bronzat, s-a relaxat, a vorbit la telefon, sub umbreluţă, timp în care copiii s-au jucat alături de ea, în nisip.

Mai multe