FOTO Esca, ţi-ai tras coroană regală?

22 ianuarie 2015 13:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vă asigurăm că este doar o iluzie optică. Andreea Esca (42 de ani) a făcut haz de propria persoană, în fotografia inedită în care a fost surprinsă, de curând, spre deliciul admiratorilor.

Ne-a obişnuit cu apariţiile ei sobre, la ştirile Pro TV, dar iată că Andreea Esca are şi chef de glume! Îndrăgita prezentatoare tv a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie inedită. În imaginea cu pricina, din cauza decorului, Esca pare să poarte pe cap o adevărată coroană regală.“Păi n-am eu coroană? O zi «regală» tuturor!”,  a scris Esca amuzată la maximum, pe reţeaua de socializare.

Reacţia fanilor fideli a fost de milioane: “Normal, doar eşti regina ştirilor!”, “Tu te-ai născut cu coroană! Dar cine nu crede, nu o vede. Te pupicim şi te stimăm!”, i-au scris prietenii virtuali, pe Facebook.

Are o familie fericită

Andreea Esca și Alexandre Eram (44 de ani) reprezintă unul dintre cele mai solide cupluri mondene. Amândoi sunt mereu cu zâmbetul pe buze şi, de fiecare dată, foarte fericiți unul în preajma celuilalt. Esca s-a căsătorit cu Eram în urmă cu 14 ani. Cei doi au împreună doi copii, Aris şi Alexia, în vârstă de 11 şi, respectiv, 14 ani.

Mai multe