FOTO EXCLUSIV A slăbit îngrozitor. Prezentatoare tv, de nerecunoscut

26 noiembrie 2014 12:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatoarea Antena 1, Geanina Ilieş a surprins asistenţa prezentă la gala Premiilor Tv Mania 2014 cu cât de mult a slăbit.

Prezentatoarea Tv a afişat marţi seară la gala Premiile Tv Mania 2014 un nou look, care nu o avantajează. Îmbrăcată în negru, aceasta pare mult mai slabă decât în urmă cu câteva luni. Deşi se număra printre cele mai apreciate femei din media românească, în acest moment Geanina Ilieş a exagerat cu dieta, iar semnele pierderii în greutate încep să se vadă urât pe corp.

Iată câștigătorii Premiilor TV Mania 2014:

Cel mai bun show culinary: MasterChef, Pro TVCel mai popular cuplu de prezentatori: Smiley și Pavel Bartoș, Pro TVCel mai bun reality-show: Ochii din umbră, Kanal DCea mai bună echipă de comentatori sportive: EurosportPremiul special al juriului TV Mania: Digi 24Cel mai bun talent show: Vocea României, Pro TVCea mai bună emisiune-tabloid: Happy Hour, Pro TVCea mai bună emisiune de ştiri: Ştirile Pro TV, Pro TVCea mai bună emisiune de satiră: Apropo TV, Pro TVCea mai bună emisiune de divertisment: Te cunosc de undeva!, Antena 1Cea mai populară vedetă: Andra, Pro TVPremiul TV1000: actrița Olimpia Melinte

Mai multe