FOTO EXCLUSIV Adio vilă, Luminiţa Anghel s-a mutat cu chirie! Stă atât de prost cu banii încât a trebuit să renunţe la confortul din centrul Capitalei?

16 ianuarie 2015 22:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fie că vrea să recunoască sau nu, Luminiţa Anghel (46 de ani) nu trece chiar prin cea mai fericită perioadă a vieţii ei. A pozat mereu în femeie independentă şi puternică, însă problemele financiare şi scandalurile în care a fost implicată par să-i fi pus capac. După ce şi-a scos la vânzare acareturile, cântăreaţa s-ar fi mutat şi din vila ei din Dorobanţi.

Abătută, cu haine cernite şi cu câteva kilograme în minus! Aşa a fost surprinsă, vineri (16 ianuarie), cântăreaţa, de către fotoreporterii Click! Solista care străluceşte la fiecare apariţie tv şi-a ascuns chipul sub o pereche mare de ochelari şi putea fi cu greu recunoscută de vreun trecător. Se pare că problemele din ultima perioadă şi-au pus amprenta pe silueta ei, artista slăbind câteva kilograme bune. Luminiţa s-a întâlnit în faţa unui hotel cu fiul său adoptiv, David (17 ani), căruia i-a dat nişte bani. Cu paşi grăbiţi s-a îndreptat apoi spre un bloc de locuinţe din zona Floreasca.

Se pare că, „îngenuncheată” de problemele cu banii, solista şi-ar fi vândut vila din centrul Capitalei, în care se mutase în 2010, şi s-ar fi mutat cu chirie într-un apartament din aceeaşi zonă. Cu o plasă burduşită de lucruri în mână, Luminiţa a intrat în blocul unde a fost surprinsă deseori în ultima perioadă. Recent, soţul solistei, Silviu Dumitriade, a scos la vânzare pe Internet maşinile sale şi ale Luminiţei, dar şi alte lucruri din casă, de la pahare până la pătuţul pentru bebeluşi. Cântăreaţa, care în 2005 a bifat locul al treilea la Eurovision, nu renunţă aşa uşor la lux şi confort. A dat vila din Dorobanţi pe un apartament, însă chiria în zonă ajunge şi la 1.000 €.

Mai multe