FOTO EXCLUSIV Angela Similea şi-a ieftinit conacul, doar-doar s-o vinde!

22 ianuarie 2015 23:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Angela Similea a scăzut din preţul conacului pe care l-a scos la vânzare pe site-urile de specialitate, încă de la începutul lunii septembrie. Cum clienţii nu s-au înghesuit să achiziţioneze casa, artista speră ca noul preţ să atragă cumpărătorii.

Angela Similea (68 ani) a lăsat din preţ, numai să poată vinde palatul din satul Mataraua, comuna Belciugatele, la 50 de km de Bucureşti. Îndrăgita interpretă a scăzut din sumă nu mai puţin de 20.000 de euro, pentru a reuşi să scape de vila în care a locuit cu Victor Surdu, dar mai ales pentru a scăpa de datorii. De la 750.000 de euro, Angela Similea a ajuns să ceară 730.000 de euro. Vila artistei are două etaje şi 16 camere, o suprafaţă utilă de 1.000 mp, un teren de 6.500 mp şi o deschidere la lac de 50 mp.

Cu toate că are toate condiţiile, la un preţ mic pentru un asemenea palat, artista nu a reuşit, până acum, să vândă imobilul cu terenul aferent. Dacă ar reuşi să încheie tranzacţia, Angela Similea şi-ar putea achita datoriile la bancă, acumulate încă de pe vremea când trăia soţul ei, Victor Surdu, care s-a stins din viaţă în aprilie 2011.

Necazurile au început după ce n-au mai putut achita un credit din 2007. Angela Similea a ajuns acum la capătul puterilor. Banca i-a luat artistei un apartament pe care îl avea în cartierul Drumul Taberei şi alte două proprietăţi din Afumaţi-Ilfov, respectiv un service auto şi un showroom, ce aparţinuseră în trecut soţului ei. 

Stă mai mult în America, la fiul ei

Angela Similea îşi găseşte alinare în sânul familiei. Interpreta a plecat în SUA la fiul  ei, Sorin Hilgen (42 ani), încă din toamna trecută, renunţând la contractele artistice din ţară. La începutul lunii ianuarie, interpreta a cântat la un festival la Marea Moartă, organizat pentru românii din Israel.

Angela Similea a ajuns acolo direct din America şi, în loc să revină în ţară, s-a întors peste Ocean, unde va sta până în preajma sărbătorilor pascale.

Mai multe