FOTO EXCLUSIV Aşa cară vedetele legumele pentru proviziile de iarnă
N-au găsit vinete la mall, aşa că au dat fuga la Obor! Tinere, sexy şi foarte puternice, două vedete tv au demonstrat că sunt şi nişte gospodine desăvârşite. Diana Dart şi Crina Abrudan au fost surprinse de Click! cumpărând zeci de kilograme de legume.
Ca două gospodine desăvârşite ce sunt, dar şi dependente de sport, prezentatoarea de la Prima TV, Diana Bart şi prietena ei, fosta ştiristă de la Antena 1, Crina Abrudan, s-au pus pe treabă. Sexy, bronzate şi trezite de la prima oră, fetele au dat iama în piaţa Obor din Capitală. Ţinta: tarabele cu vinete şi ardei, de la care voiau să se aprovizioneze pentru a prepara cele mai delicioase murături. Fotoreporterii Click! le-au surprins în timp ce împingeau de zor la un căruţ plin ochi cu nişte saci uriaşi. Fetele au dus la maşină peste 60 de kilograme de vinete. După ce au descărcat primul transport - destul de uşor, căci pregătirea de la sala de fitness s-a văzut - au pornit din nou spre piaţă. Ei, dar de această dată, fetele au primit ajutor de la un precupeţ. Aşa că cele peste 30 de kilograme de ardei kapia au fost împinse de un domn pe care nu l-a lăsat inima să nu le ajute pe frumoasele gospodine.
Când s-au văzut cu sacii-n căruţă - pardon, cu sacii-n maşină - cele două prietene au pornit în trombă, cu siguranţă, spre grătar, acolo unde au copt-o de nişte provizii pentru iarnă. Bravo, fetelor, spor la treabă acum! Contactată de Click!, Diana a povestit zâmbind că, într-adevăr, adoră să-şi umple cămara cu bunătăţi făcute chiar de mâna ei. ”Mă relaxează să gătesc şi să prepar bunătăţi. Nu vreau să mă laud, dar mi s-a spus că mă pricep”, ne-a spus vedeta de ”Focus Magazin”.
Reţeta Dianei pentru ardei copți
Iată cum prepară Diana Bart „ardei iuţi copţi pe grătar şi azvârliţi în oţet” (reţetă pentru un kilogram de ardei): Se folosesc ardei roşii şi verzi. Se pun la copt pe grătar, până se rumenesc, iar cand sunt gata, fără să-i curăţăm de coajă, îi punem într-o oală cu sare de mare grunjoasă. Se lasă acolo până îşi iau sarea, vreo 30 de minute, apoi se aranjează în borcane. Se toarnă peste oţet rece, atât cât să acopere legumele. Apoi se dau la frigider sau în beci. Sunt rapid de făcut şi delicioşi! Spor la treabă!
Uite cât costă legumele în pieţe:
- Usturoi 15 lei/kg
- Varză 1,5 lei/kg
- Morcovi 1,5 lei/kg
- Ardei Kapia 1,5 – 2,5 lei/kg
- Castraveţi 1,7 lei – 2,5 lei/kg
- Ceapă 2 lei/kg
- Vinete 0,5 – 1,5 lei/kg
- Dovlecei 2 lei/kg
- Ardei gras 1-2 lei/kg
- Ardei bulgăresc 5 lei/kg
- Ardei iute 3-5 lei/kg
- Conopidă 3 lei/kg
- Gogoşar 2,5 lei/kg
- Sfeclă roşie 3 lei/kg
- Ţelină 1,5 lei/kg
- Mărar/pătrunjel 0,5 lei/legătura