FOTO EXCLUSIV Au început preludiul din aeroport!

24 septembrie 2014 21:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dulce-i revederea! Bogdan Vlădău şi Gina Chirilă s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat pătimaş ieri, în aeroport. Tânăra iubită a “Burlacului” a revenit în ţară după o absenţă de două luni. Modelul a prins un contract de nerefuzat în China unde, toată vara, a fost ocupată până peste cap cu şedinţele foto.

Două luni i s-au părut o eternitate Ginei Chirilă, tânăra iubită a lui Bogdan Vlădău (35 de ani), care s-a întors miercuri la prânz din China. Fotomodelul a avut de onorat un contract pe continentul asiatic, unde a stat numai în faţa aparatului de fotografiat. După o călătorie lungă şi obositoare, iubita lui Bogdan Vlădău a călcat în sfârşit pe pământ românesc.

Ea a fost aşteptată la aeroport de “Burlac” şi de buna prietenă a acestuia Mihaela Constantinescu, femeia despre care s-a speculat că ar fi noua parteneră a lui Vlădău. Cu un superb buchet de trandafiri în braţe, cântăreţul-fotomodel a stat ca pe ghimpi până a văzut-o pe iubita lui în carne şi oase.

Blondina l-a îmbrăţişat cu foc imediat ce l-a întâlnit. Cei doi îndrăgostiţi s-au sărutat îndelung şi nu au mai ţinut cont de nimeni şi de nimic. Galant, Bogdan i-a dus iubitei toate bagajele la maşină. “Porumbeii” s-au aşezat confortabil pe bancheta din spate unde au continuat nestingheriţi preludiul început în aeroport, în timp ce Mihaela Constantinescu, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, şi buna prietenă a lui Bogdan, a fost şoferul lor.

Mai multe