FOTO EXCLUSIV Bogdan Stelea s-a întors la Lili Sandu?

2 octombrie 2014 21:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Încurcate sunt căile vieţii! La nouă ani de la despărţire, Lili Sandu şi Bogdan Stelea au fost surprinşi sâmbătă, din nou împreună, într-un club. Au fost extrem de joviali, şi-au aruncat bezele şi au glumit, ca în vremurile când se iubeau nebuneşte. Scena nu va fi însă deloc pe placul Laurei Alistar, iubita lui oficială.

Bogdan (46 de ani) a divorţat anul acesta de designerul Mirela Stelea, apoi s-a afişat în public cu o bruneţică simpatică, Laura Alistar. Surpriză, însă! Sâmbăta trecută, fostul mare sportiv şi-a făcut apariţia la evenimentul „Playboy 60 Years Anniversary Party”, desfăşurat la  restaurantul AGO, însoţit de Lili Sandu (35 de ani), fosta lui mare iubire, de care s-a despărţit în 2005. Lili şi „Arnold”, cum i se mai spune lui Bogdan, nu au stat la masă unul lângă celălalt, ci faţă în faţă. Prilej bun să se privească toată seara sau ­să-şi facă semne pe sub masă. De parcă s-ar fi vorbit, ei au optat pentru aceeaşi culoare a hainelor.

Solista a ales o rochie sexy, din dantelă neagră, iar el un costum elegant. Din fotografii se vede de la o poştă că cei doi se mai văzuseră de curând, căci pe feţe nu li se citeşte stânjeneala, dimpotrivă, şi-au aruncat bezele ca în vremurile bune. Gurile rele susţin că Bogdan, care a fost atât de îndrăgostit de Lili încât a vrut să o ceară de nevastă de pe Arcul de Triumf, nu ar fi uitat-o niciodată pe brunetă. La cheful de sâmbăta trecută, Lili şi Bogdan s-au distrat alături de celebrul cuplu Ion Alexandru Ţiriac şi Ileana Lazariuc.

Şi-a ales femeile după chipul şi asemănarea ei

Bogdan Stelea nu s-a împăcat niciodată cu gândul despărţirii de Lili Sandu, revenită în ţară după o lungă perioadă de şedere în America.

Ca un făcut, fosta lui soţie, Mirela, alături de care a bifat un mariaj de şase ani, dar şi Laura Alistar, ultima lui iubită, au trăsături comune cu solista. Acum destinul i-a pus din nou faţă în faţă, iar prietenii speră să formeze din nou un cuplu.

Mai multe