FOTO EXCLUSIV Bogdan Vlădău şi-a tras maşină de peste 20.000 de euro

19 septembrie 2014 19:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anul acesta a fost unul extrem de bun pentru Bogdan Vlădău (35 de ani), iar acum, când toamna se numără bobocii, el îşi contabilizează banii strânşi din diverse activităţi.

Astfel, după ce a avut nenumărate concerte prin ţară, ca solist, şi a prezentat emisiunea „Burlacul”, de la Antena 1, Vlădău şi-a investit economiile într-o maşină cu care va da femeile pe spate, în valoare de peste 20.000 de euro.

Acesta şi-a achizioţionat recent un Chrysler PT Cruiser, considerat de americani drept un autoturism de lux. Dacă, până nu de mult, artistul conducea o maşină mică, nu de puţine ori el fiind surprins în trafic la volanul unui Smart sau era nevoit să mai împrumute maşinile prietenilor, acum el e proprietarul unei bijuterii pe patru roţi, la volanul căruia se lăfăie, prin oraş: „Sunt mulţumit de ea. Este extrem de spaţioasă şi de confortabilă. Eu zic că merită toţi banii”, a declarat Bogdan Vlădău, pentru Click!

Deşi multe femei singure şi l-ar dori pe chipeşul bărbat la aşternut, le reamintim că el nu este deloc singurel, şi că în viaţa lui există o femeie frumuşică, fotomodelul Gina Chirilă. 

Mai multe