FOTO EXCLUSIV Catanga a avut la nuntă tort în formă de sâni

24 octombrie 2014 21:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Paranghelie mare, joi seară, la restaurantul Mărul de Aur din Capitală. Cornelia Catanga (56 de ani) a îmbrăcat rochia de mireasă şi a dat, alături de soţul său, Aurel Pădureanu, un chef pe cinste.

Pusă pe distracţie şi mai în formă ca niciodată, artista a renunţat la pantofii de la Mihai Albu, şi-a primit invitaţii desculţă, şi le-a oferit un ospăţ împărătesc. 

Nuntaşii au fost răsfăţaţi cu purceluşi şi berbecuţi la proţap şi cu două torturi: unul în formă de sâni, cu referire la silicoanele miresei, şi cel de-al doilea clasic, de cinci etaje. Invitaţii nu s-au zgărcit nici la bani, plicurile răsplătind buna organizare a însurăţeilor.

„Am ajuns la 10.00 dimineaţa acasă, a fost o noapte superbă. Invitaţii au început să vină de la 7 seara, am avut 80 de familii, au fost prietenii noştri apropiaţi. Ne-au cântat foarte mulţi artişti. Am acoperit toate genurile. Am avut muzică lăutărească, cafe-concert şi doar 20 de minute de manele”, a mărturisit Aurel Pădureanu, pentru Click! Spre deosebire de alţi artişti care au refuzat să se apropie de microfon în ziua marelui eveniment, Catanga n-a ţinut cont de superstiţii şi a cântat la propria nuntă.

Distracţia a fost continuată apoi de naşa Maria Dragomiroiu. Buchetul miresei a fost prins de Margherita de la Clejani. „Am prins buchetul şi mi-am pus şi voalul în cap, semn că anul acesta s-ar putea să mă mărit”, a spus Margherita.

Mai multe