FOTO EXCLUSIV Ce-l mai copiază şoferul pe Cristi Borcea!

18 august 2014 23:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Subalternul e leit şeful! Dacă nu ai ştii că omul de afaceri Cristi Borcea se află de luni bune după gratii, ai jura că a ieşit din puşcărie. Şoferul său, Gabriel Oprişa, seamănă izbitor cu el.

Amândoi sunt bruneţi, au aceeaşi freză, sunt atletici şi chiar se îmbracă la fel. În zece ani de când lucrează pentru Cristi Borcea (44 de ani), Gabriel (34 de ani) se poate lăuda că s-a transformat în sosia şefului său. Cu atât mai mult că diferenţa de vârstă dintre ei nu-i trădează. 

Fotoreporterii Click! l-au surprins, zielele trecute, pe şoferul fostului finanţator de la Dinamo ieşind dintr-o cafenea de pe strada Nerva Traian, din Capitală. Purta un tricou roz, culoarea preferată a patronului său, o pereche de pantaloni scurţi şi în picioare avea papuci din piele. 

Şi ca ţinuta à la Borcea să fie completă, evident, că nu puteau lipsi ochelarii de soare, un accesoriu indispensabil lui. Se ştie că omul de afaceri îi purta peste tot, chiar şi pe stadion. Cu cafelele puse pe capota luxosului Audi A7, Gabriel Oprişa vorbea la telefon şi gesticula. Chiar dacă şeful său este la puşcărie, acesta continuă să-i conducă bolidul. Mai ales că bărbatul a reuşit să-i câştige încrederea patronului şi, din 2004, de când lucrează pentru el, a devenit mâna sa dreaptă. Nu de puţine ori a fost văzut în timp ce făcea pe bodyguardul pentru Alina Vidican, soţia lui Cristi Borcea, sau că-i făcea cumpărăturile Mihaelei Borcea, fosta nevastă a omului de afaceri. 

Stă la închisoare 6 ani şi 4 luni

Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni, în martie, în ”Dosarul Transferurilor”. Prima lună a fost închis la Poarta Albă, după care a fost mutat la Penitenciarul Slobozia, pentru a-şi ispăşi pedeapsa în regim închis. Alături de el se află şi fraţii Victor şi Ioan Becali, condamnaţi în acelaşi dosar. Averea lui Borcea este estimată la 80 de milioane de euro.

Mai multe