FOTO EXCLUSIV Ce nevastă frumoasă are Adrian Despot!

24 septembrie 2014 14:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este cunoscut drept un rocker rebel, care mereu spune ce gândeşte şi ale căror melodii se aud la toate petrecerii tinerilor nonconformişti. Dar Adrian Despot e de fapt un bărbat aşezat de mult la casa lui.

Solistul trupei Viţa de Vie (38 de ani) şi soţia sa, Lisa, sunt împreună de peste 20 de ani, din clasa a zecea. Cuplul are doi copii, Toma, de şapte ani, şi Maia, de aproape cinci. Fire discretă, Adi nu vorbeşte prea des despre viaţa personală. Nici Lisa nu a fost dornică să iasă în evidenţă în sfera publică: deşi a fost prezentă la evenimente alături de soţul ei, ea l-a lăsat pe Adi în lumina reflectoarelor.

Recent, Adi şi Lisa au fost surprinşi la cumpărături, într-un mall din nordul Capitalei. Erau îmbrăcaţi lejer, el în blugi şi cămaşă, ea în pantaloni largi şi un top negru. După ce au cumpărat mai multe obiecte pentru casă, Adi a fost cel care a cărat sacoşa plină până la maşină. 

Când au părăsit magazinul, Adi şi nevasta lui nu s-au putut abţine şi au luat câte ceva de-ale gurii, din care s-au înfruptat în drum spre maşină. 

Mai multe