FOTO EXCLUSIV Ce pictoriţă talentată e Diana Bart!

30 iunie 2014 20:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatoarea emisiunii Click! de la Prima TV a furat meserie de la bunica ei.

Diana Bart (32 de ani)  e pe drumul cel bun pentru a deveni o adevărată pictoriţă! Deşi ai zice că şi-ar pierde toată energia după ce prezintă emisiunea Click! de la Prima TV, de luni până joi, de la ora 23.00, bruneta nu are stare şi o prind zorii cu creionul în mână.

“Când am participat la «Cireaşa de pe tort», am făcut portretele invitaţilor şi anume lui Andrei Leonte, Andrei Duban, Leonard Iosefini şi Amna. Duban a fost primul meu portret, care mi-a luat cam 40 de minute. Acum câteva zile, l-am făcut şi pe al meu. O altă idee de-a mea este să-mi deschid un butic cu tot ce poţi găsi într-o bucătărie. Decoraţiuni, farfurii, castroane, căni, pahare, pe care eu să le pictez”, a povestit Diana pentru Click! Însă, frumoasa brunetă a trebuit să înceapă de undeva şi a mers pe reţeta clasică.

„De obicei, meseria se fură. Când eram mică, bunica mea picta, iar eu, pe la 12 ani,  îi reproduceam tablourile, în acuarele”, ne-a spus prezentatoarea Click! Deşi Diana Bart a urmat un liceu umanist, apoi Facultatea de Jurnalism, aceasta şi-a dorit în egală măsură să facă şi Liceul de Artă, apoi Arhitectura. “Mai am o foarte mare pasiune pentru designul interior. Vreau să mă apuc să-mi pictez pereţii de acasă!”, ne-a mai spus Diana.

Mai multe