FOTO EXCLUSIV: Chef Hădean, cu soţia la braţ la Gala Premiilor TV Mania

25 noiembrie 2014 20:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chef Adrian Hădean (37 de ani) a participat și el la Gala Premiilor TV Mania, în seara zilei de marți (25 noiembrie).

Juratul de la „MasterChef” nu a venit singur la ceremonia care a avut loc la Sala Izvor a Teatrului Bulandra, ci alături de soţia sa. 

În timp ce Adrian a optat pentru un costum bleumarin, cu o cămaşă albă, fără cravată, soţia lui a ales o ţinută complet neagră, cu o geantă portocalie. 

Nevasta cunoscutului bucătar e o prezenţă discretă și până acum a fost ferită de ochii publicului de Adrian. De altfel, Chef Hădean preferă să nu vorbească mai deloc despre soţia lui şi s-a rezumat la a spune, pe blogul său, că o iubeşte foarte mult. Cei doi au împreună un băieţel.

Iată câștigătorii Premiilor TV Mania 2014

Cel mai bun show culinary: MasterChef, Pro TVCel mai popular cuplu de prezentatori: Smiley și Pavel Bartoș, Pro TVCel mai bun reality-show: Ochii din umbră, Kanal DCea mai bună echipă de comentatori sportive: EurosportPremiul special al juriului TV Mania: Digi 24Cel mai bun talent show: Vocea României, Pro TVCea mai bună emisiune-tabloid: Happy Hour, Pro TVCea mai bună emisiune de ştiri: Ştirile Pro TV, Pro TVCea mai bună emisiune de satiră: Apropo TV, Pro TVCea mai bună emisiune de divertisment: Te cunosc de undeva!, Antena 1Cea mai populară vedetă: Andra, Pro TVPremiul TV1000: actrița Olimpia Melinte

Mai multe