FOTO EXCLUSIV Corina Bud se pozează pe stradă! Uite ce haioasă e!

11 octombrie 2014 9:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mereu inovativă în privinţa apariţiilor scenice, Corina (34 de ani) reuşeşte să lase pe toată lumea cu gura căscată chiar şi atunci când iese pe stradă.

Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când fotoreporterii Click! au surprins-o pe cântăreaţă fix în momentul în care se pregătea să coboare din maşină. Prinsă probabil cu mai multe treburi pe care le avea de rezolvat, Corina Bud a ales să poarte o ţinută lejeră. Deşi vara a trecut, aceasta nu a renunţat încă la pantalonaşii scurţi.

Foarte relaxată, artista a coborât de la volanul maşinii sale cu mai multe acte în mână şi a intrat glonţ într-o clădire. Aceasta a poposit preţ de câteva minute înăuntru, după care a ieşit. Surpriză însă, la întoarcere blonda nu a revenit la locul unde îşi parcase bolidul, ci s-a oprit în părculeţul din faţa clădirii.

Profitând de vremea frumoasă de afară, cântăreaţa şi-a scos tacticos telefonul mobil din geantă şi şi-a făcut mai multe fotografii, în diferite ipostaze.  Ba zâmbitoare, ba serioasă, Corina a realizat o adevărată şedinţă foto. Cert este că la final a fost extrem de mulţumită de rezultat, fapt pentru care a butonat încontinuu telefonul, chiar şi când a revenit la maşină.

Mai multe