FOTO EXCLUSIV Cristina Rus își revine cu reviste și pastile!

14 decembrie 2014 21:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe 3 decembrie, Cristina Rus strălucea la gala revistei Elle, iar pe 9 decembrie i-a căzut cerul în cap. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, a fost arestat într-un scandal ce implică delapidarea a 13 milioane €. Fotoreporterii Click! au surprins-o vineri pe solistă, ca pe o stană de piatră.

Zile grele pentru Cristina Rus (33 de ani), după cinci ani de mariaj fericit, în lux suprem. Solistei i-a dispărut zâmbetul de pe buze odată cu arestarea soţului ei, Dragoş Bîlteanu (35 de ani), mai ales că trebuie să le explice acum celor doi copii, Dragoş jr (4 ani şi 10 luni) şi Cristina Maria (10 luni), de ce tati nu va fi acasă de Sărbători.

Copleşită de gânduri şi de probleme, cu un machiaj puternic menit să ascundă cearcănele, solista a ieşit vineri, în jurul orei 16.00, prin oraş, iar fotoreporterii Click! au surprins primele poze cu aceasta, de la izbucnirea scandalului în care e implicat soţul ei. Cristina a zăbovit ceva vreme la o farmacie din zona de Nord a Capitalei, de unde a ieşit cu o plasă plină de doctorii, apoi s-a oprit la un chioşc de ziare de unde n-a plecat cu mâna goală.

Pesemne încă dornică să fie la curent cu lumea mondenă, solista şi-a cumpărat revista OK!, dar şi o carte la mare căutare zilele acestea: “Pas cu pas”, autobiografia preşedintelui ales Klaus Iohannis. Măcar aşa, cel puţin pentru câteva ore, ea nu se va mai gândi la necazul care s-a abătut asupra familiei sale.

Soţul Cristinei, Dragoş Bîlteanu, cu o avere estimată la 90 de milioane €, a fost arestat pe 9 decembrie, pentru 29 de zile, iar Sărbătorile îl vor prinde după gratii. Afaceristul, care este director general al SIF Banat-Crişana, este acuzat că a manipulat piaţa de capital şi a delapidat societăţi de investiţii financiare.

Și prietena Spătar e un munte de durere

Printr-o situație similară trece și Cristina Spătar. Soțul ei, Alin Ionescu, e și el arestat, pentru evaziune fiscală de 10 milioane €.

Mai multe