FOTO EXCLUSIV Diana Enache, cu mâinile bandajate, abia se mai ţine pe picioare

10 iulie 2014 17:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiica lui Adrian Enache s-a întors de la audieriile care au avut loc la sediul biroului avocatului familiei Enache. Fata este încă traumatizată după atacul din noaptea de sâmbătă şi chiar dacă a fost externată de către medici, urmele agresiunii sunt încă vizibile.

Corina şi Adrian Enache au însoţit-o pe fiica lor la audierile de joi după-amiază, care au avut loc la sediul biroului avocatului familiei şi nu la secţia de poliţie unde a fost depusă plângerea. Fata a încercat şă-şi ascundă faţa purtând o şapcă şi ochelari de soare când a coborât din maşină şi a fost ajutată de mama ei să meargă de la autoturism până în scara blocului unde locuieşte. Femeia a avut răbdare cu Diana susţinând-o verbal în încercarea domnişoarei de a ajunge cât mai rapid în scara blocului. "Uşor, uşor, uşor" îi spunea mama sa în timp ce o sprijinea.

Agresorul a fost arestat

Kanan Ali, libanezul care a agresat-o pe fată, a fost deja reţinut pentru 30 de zile. El spune că nu a încercat nicio clipă să o violeze pe Diana, aşa cum ea declarase, ci că totul a fost iscat de faptul că ea i-ar fi vorbit urât. La toate acestea se adaugă stresul acumulat de băbatul care nu avea bani să-şi plătească nişte rate la bănci şi care nu mâncase de trei zile, pentru că ţinea post de Ramadan.

Mai multe