FOTO EXCLUSIV Emilia Popescu şi-a scos fiica în lume! Maria are 18 ani şi îi seamănă perfect actriţei

14 octombrie 2014 9:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

O prezenţă discretă, Emilia Popescu (48 de ani) nu se afişează deseori la evenimentele mondene. Totuşi, îndrăgita actriţă a ţinut să îşi scoată fata în lume cu ocazia unei prezentări de modă a Lizei Panait.

Emilia Popescu a apărut la evnimentul organizat de creatoarea de modă alături de fiica ei, Maria (18 ani). Prezentarea de aseară a Lizei Panait a adus aprope mai multe personaje célèbre din showbiz-ul românesc, printre care şi Mihaela Tatu, Manuela Hărăbor, Iulia Vântur, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Mirabela Dauer şi Rona Hartner.

Emilia Popescu şi-a făcut apariţia într-o rochie simplă, neagră, uşor cambrată până la genunchi, iar la gât a purtat un colier gros, care se asorta perfect ţinutei de seară. Deşi nu ies deloc des la evenimente mondene, actriţa a ţinut să o aibă aproape, de această dată, şi pe fiica ei, Maria. Aceasta a preferat să îmbrace o rochiţă scurtă, cu bretele subţiri, tinerească, potrivită pentru vârsta ei. A purtat părul lung, desfăcut şi a avut o pereche de pantofi cu puţin toc.

Emilia Popescu este una dintre cele mai iubite actriţe de teatru, film şi divertisment. S-a născut la 2 martie 1966, în Bucureşti, într-o familie de artişti. A absolvit IATC, la clasa profesorilor Olga Tudorache şi Florin Zamfirescu. În prezent, joacă pe scena Teatrului Bulandra, dar a jucat şi la Teatrul Naţional şi la Teatrul de Comedie.

Mai multe