FOTO EXCLUSIV Esca, ai grijă! Nu-ţi mai încap sânii în bluză

21 noiembrie 2014 10:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Esca ne-a obişnuit cu atitudinea sobră şi cu ţinutele pe măsură, feminine, dar cuminţi. Iată, însă, că în spatele măştii de femeie mereu serioasă se află o adevărată divă sexy, care ştie să îşi scoată în evidenţă atuurile.

Prezentă joi seară la evenimentul de lansare a unei colecţii de haine semnată de Adela Popescu, Andreea Esca a tăiat răsuflarea celor prezenţi prin vestimentaţia aleasă.

Deşi la prima vedere, ţinuta prezentatoarei tv era una decentă, formată dintr-o pereche de blugi evazaţi şi o bluză de culoare gri, la o privire mai atentă, putem observa că Andreea este posesoarea unui bust generos, care iese în evidenţă, indiferent de ce anume îmbracă.

Considerată o fire foarte atentă cu hainele pe care le poartă, ştirista preferă să nu îşi dezgolească trupul foarte mult. Dar de data aceasta, Esca a lăsat să se vadă mai mult decât era cazul, motiv pentru care, din bluză i s-au zărit sânii în toată splendoarea lor.

De remarcat că aceasta s-a simţit foarte bine în preajma prietenilor apropiaţi şi a fiicei sale, Alexia, ea zâmbind încontinuu pe tot parcursul serii.

Mai multe