FOTO EXCLUSIV Fiica Andei Călugăreanu a ajuns să caute prin gunoaie

5 noiembrie 2014 22:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu reuşeşte şi pace să-şi găsească un echilibru! Ioana Tufaru, fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu, a reuşit să şocheze o ţară-ntreagă cu povestea ei dramatică.

După ce aproape un an a fost în atenţia televiziunilor, acum tânăra de 35 de ani a revenit la viaţa „de pe-o zi pe alta”. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute căutând chiştoace de ţigări.

Nu lucrează, nu face nici un efort să-şi pună ordine în viaţă, în schimb caută să profite cât mai mult de memoria mamei sale. Merge la acţiuni unde ştie că vin foste vedete care o cunosc, le cere bani sau chiar ţigări!

La sfârşitul săptămânii trecute, Ioana Tufaru şi-a făcut apariţia în Bucureşti, la Casa de Cultură a Studenţilor, la un eveniment organizat în memoria cântăreţei Mihaela Runceanu. Tânăra s-a gândit că în mod sigur va reuşi să stârnească mila invitaţilor, mai ales că mulţi au fost colegi de scenă cu mama ei, Anda Călugăreanu.

Ioana s-a îmbrăcat cu o bluză maro, largă, rămasă probabil de pe vremea când cântărea peste 200 de kilograme, cu o fustă colorată şi o pereche de cercei şi a încercat să facă o impresie cât mai bună unor cântăreţi ca Stela Enache, Corina Chiriac, George Nicolescu sau Marina Florea.

La un moment dat însă, Ioana s-a plictisit de atmosfera din interior, aşa că a ieşit în faţa clădirii, dornică să fumeze. Din păcate însă, n-avea nici o ţigară, aşa că a început „căutările”. Singurul care i-a satisfăcut viciul a fost paznicul.

«Mi s-a făcut milă de fata asta»

Nicolae Musteaţă a recunoscut-o imediat pe Ioana şi s-a oferit să-i „procure” o ţigară. „Mi-a zis că ar fuma, dar nu are ţigări. Eu nu fumez, dar l-am rugat pe un coleg să-mi dea o pipă pentru Ioana. I-am zis «uite, bă, e fata lui Tufaru». Am stat câteva minute de vorbă cu ea şi mi s-a făcut milă. Am auzit că nu mai are nici casă, dar mi-a fost jenă să o întreb. Ea nu mi s-a plâns, nu mi-a cerut bani, a stat un pic pe scări şi apoi a intrat la spectacol. Îmi pare rău că fata unei artiste atât de mari a ajuns aşa, e chiar ruşinos. Eu am copilărit 20 de ani pe Dorobanţi şi vă daţi seama că vedetele pe-acolo treceau să se ducă spre televiziune şi i-am întâlnit pe părinţii ei”, a declarat, pentru Click!, paznicul locaţiei.O singură ţigară nu i-a fost de-ajuns Ioanei, aşa că, fără pic de jenă, fata Andei a căutat şi prin scrumiera de la intrare, însă n-a avut „noroc”.

A slăbit 120 kg

Viaţa Ioanei Tufaru pare desprinsă dintr-un film. Mama ei a murit când ea avea 13 ani, iar Ioana, care avea serioase tulburări de comportament, a ajuns într-un centru pentru copii cu nevoi speciale, apoi la un cămin-atelier, unde şi lucra, apoi a revenit în Bucureşti. În 2009, a intrat în atenţia televiziunilor: avea pe atunci peste 200 kg. În câţiva ani, a slăbit 120 kg, dar după ce a terminat cu statutul de „vedetă”, s-a întors la viaţa de pe o zi pe alta.

Mama i-a murit în 1992

Viaţa ei au fost cântecul, scena şi fiica ei, Ioana, în braţele căreia şi-a găsit sfârşitul. Anda Călugăreanu a murit în august 1992, la 46 de ani, după o grea bătălie cu cancerul. Celebra cântăreaţă s-a căsătorit cu actorul Dan Tufaru, iar din iubirea lor s-a născut Ioana. Cei doi s-au despărţit după ce actorul s-a îndrăgostit de o altă femeie, Vasilica Tastaman. După divorţul părinţilor, Ioana nu a vrut să mai audă de tatăl care a abandonat-o. Acesta a murit în noiembrie 2002, la 58 de ani, însă Ioana nu a mers nici până în ziua de azi la mormântul lui.

Mai multe