FOTO EXCLUSIV Horia Brenciu şi-a ascuns mireasa sub umbrelă!

28 septembrie 2014 22:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

La soare te poţi uita, dar la mireasa lui Brenciu, ba! Juratul de la “X Factor” şi aleasa inimii lui, producătoarea tv Alice Dumitrescu, s-au ascuns la nuntă sub umbrele. Nu de ploaie, căci soarele era sus pe cer, ci de frica fotoreporterilor. Ce a ieşit, a fost un circ total!

Horia Brenciu (42 de ani) nu se dezminte! A făcut show până şi la propria nuntă. Juratul de la “X Factor” a dus-o, duminică, la altar, pe producătoarea tv Alice Dumitrescu (46 de ani), după opt ani de concubinaj. Dacă, în luna iulie, Brenciu şi-a oficializat relaţia cu Alice la Primăria Sectorului 1, în mare secret, alături de familie şi de prieteni, acum solistul nu a mai scăpat de ochii vigilenţi ai fotoreporterilor.

Ca să nu fie tras în poze în costum de ginerică, Brenciu a găsit, pasămite, o soluţie ingenioasă: a venit dotat la propria nuntă cu umbrele, deşi afară soarele strălucea pe cer. Brenciu a dat directive clare “gorilelor” angajate ca să-l apere pe el şi pe mireasă de bliţuri şi de camere de luat vederi.

Astfel, mireasa, îmbrăcată într-o rochie roz, a ieşit flancată, de la slujba care a avut loc la biserica Boteanu, de mai mulţi bodyguarzi care i-au ţinut tot timpul umbrela în dreptul feţei şi a fost urcată rapid în maşina care a gonit spre petrecerea organizată la Hotelul Radisson.

Ca să scape de ziarişti, Brenciu a ieşit prin altar şi a fugit spre maşină prin spatele bisericii, cu tot cu umbrele şi cu paznici după el.

Mai multe