FOTO EXCLUSIV Ionuţ Dolănescu şi-a înmormântat bunica

24 octombrie 2014 17:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ionuţ Dolănescu şi familia au condus-o astăzi pe ultimul drum pe bunica Didina. Bătrâna care a decedat în cursul zilei de miercuri a fost înmormântată la cimitirul Bellu din Bucureşti.

Ionuţ Dolănescu i-a respectat bunicii sale ultima dorinţă şi a înmormântat-o pe bătrâna Didina lângă fiul ei, fostul mare interpret Ion Dolănescu, decedat pe 19 martie 2009, la vârsta de 65 de ani. Bătrâna în vârstă de 102 ani a fost condusă pe ultimul drum doar de nepotul ei mai mare, fratele acestuia, Dragoş Dolănescu fiind acasă în Costa Rica.

Fratele mai mic al lui Ion Dolănescu a trimis totuşi o coroană de flori în memoria bunicii sale. Bătrâna Didina era o creştină adventistă, iar ceremonia s-a făcut conform obiceiurilor acestei biserici. Mama lui Ion Dolănescu a fost condusă pe ultimul drum cu cântece bisericeşti cântate de un cor care a fost adus special pentru acest eveniment.

Slujba nu a fost lipsită însă de incidente. Datorită aglomeraţiei create, la un moment dat, la un mormânt din vecinătatea cavoului o tânără prezentă la ceremonie a dărâmat crucea, aceasta fiind distrusă în urma impactului cu solul.

Mai multe