FOTO EXCLUSIV Iubita lui Vlădău, în sânii goi! Cum a reacţionat el

24 noiembrie 2014 23:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Meseria de manechin cere sacrificii! A simţit-o din plin şi iubita lui Bogdan Vlădău, luni seară, când a apărut într-o prezentare de modă. Gina Chirilă a îmbrăcat mai multe ţinute vestimentare extrem de transparente ale brandului Pas du Tout, cu care l-a pus pe jar pe iubitul ei aflat în public.

Bogdan Vlădău (35 de ani) a fost ca un leu în cuşcă luni seara la o prezentare de modă, unde prin faţa ochilor lui defila Gina Chirilă, blonda de 20 de ani care a reuşit să-l cuminţească. Manechinul a tremurat de frig şi de emoţii şi se pare că a avut şi motive întemeiate. Hainele aproape că i-au lăsat trupul tras prin inel la vedere, iar din public a simţit parcă cum privirea iubitului este aţintită asupra ei.

Nu doar Bogdan Vlădău a avut însă ochi pentru frumoasa blondină, ci şi ceilalţi spectatori care i-au admirat sânii în toată splendoarea lor. Gina Chirilă a purtat o bluză plasă cu dantelă neagră brodată la care nu a accesorizat sutien. În partea de jos, manechinul a avut o piesă vestimentară mult mai cuminte, ea optând pentru o fustă mulată din piele. La finalul prezentării, Bogdan s-a dus glonţ la iubita sa pe care a strâns-o repede în braţe. Era şi de înţeles, având în vedere că manechinul a cam îndurat temperaturi neprietenoase la care şi-a expus sânii. Blonda a îmbrăcat rapid o rochie lungă şi vestă de blană cu care a reuşit să se mai dezmorţească.

Bogdan Vlădău şi Gina Chirilă sunt împreună de aproape un an, dar relaţia lor a avansat atât de repede încât au impresia că se cunosc de o viaţă. Cei doi nu vor să mai piardă timpul, aşa că au discutat serios chiar să devină în scurt timp părinţi. 

Mai multe