FOTO EXCLUSIV Iubitul turc a asistat-o pe Andreea Marin din primul rând, la Bistriţa

28 mai 2013 16:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Marin este prezentă în această seară la Bistriţa pentru o întâlnire cu mamele. „Zâna" este însoţită de Tuncay Ozturk, iubitul său de origine turcă, cu care s-a cazat la cel mai scump hotel din Bistriţa.

Iubitul turc şi Andreea Marin au sosit la Bistriţa cu puţin înainte de începerea evenimentului „Şcoala Mamelor". S-au cazat la cel mai scump hotel din oraş, Metropolis, după care s-au îndreptat spre Centrul Cultural Municipal, unde Andreea Marin s-a întâlnit cu mămici din întregul judeţ.

Pe toată durata conferinţei de presă susţinută de „Zână", iubitul său Tuncay Ozturk a aşteptat-o în sală, în primul rând, citind presa, pe tabletă. Când Andreea Marin şi-a făcut apariţia pe scenă, pe faţa iubitului său s-a putut observa un zâmbet larg.

Pe tot parcursul discursului Andreei Marin, turcul a privit-o cu interes, aruncând din când în când câte un ochi şi pe tableta sau pe telefonul mobil.

De când a venit în România, Tuncay Ozturk a fost nedespărţit de "Zână": a fost cu ea la cumpărături, a mers cu ea la Bistriţa şi a asistat la conferinţă. Spre deosebire de el, Ştefan Bănică nu obişnuia să o însoţească pe Andreea Marin la conferinţele "Şcoala Mamelor". Ignorarea reciprocă a proiectelor profesionale pare să fi dus la adâncirea rupturii dintre cei doi foşti soţi, aşa cum Click.ro a scris în luna ianuarie a acestui an.

Ce s-a întâmplat cu silueta Andreei Marin?

FOTO/VIDEO EXCLUSIV Andreea Marin îşi duce iubitul la «Şcoala mamelor»

Andreea Marin şi-a adus presupusul iubit în România!

Mai multe