FOTO EXCLUSIV La 32 de ani, arată de 22! Cât de bine se ţine Cosmina Păsărin

25 noiembrie 2014 12:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fostul iepuraş "Playboy" se menţine de minune! Cosmina Păsărin (32 de ani) este una dintre cele mai sexy, dar şi cele mai excentrice apariţii din peisajul monden românesc.

La fel s-a întâmplat şi la o prezentare de modă care a avut loc luni seară (25 noiembrie), când frumoasa brunetă a rupt gura târgului! Cosmina Păsărin a preferat o ţinută care a ieşit din toate tiparele, aşa cum ne-a obişnuit şi până acum. Turban, cercei lungi, trench de plasă, viu colorat şi pantofi cu toc - şi de această dată, Cosmina a preferat să poarte o ţinută ieşită din comun.

Bruneta, care a fost, anul acesta, unul dintre cei doisprezece concurenţi de la “Dansează printre vise”, de la Antena 1, a atras privirile tuturor ca un magnet. Deşi a împlinit de curând 32 de ani (2 octombrie), vedeta se menţine într-o formă de zile mari şi arată ca şi când ar avea... 22! Cosmina Păsărin a devenit cunoscută, în urmă cu 11 ani, după ce a participat la emisiunea "Vara ispitelor", de la ProTV. A avut primul iubit în adolescență, pe când avea 16 ani. În prezent, Cosmina pare că și-a găsit jumătatea în persoana iubitului actual, Nemer, un medic arab.

Mai multe