FOTO EXCLUSIV Lavinia, tu nu găteşti acasă? Uite ce mănâncă iubita lui Ştefan Bănică pe stradă!

5 decembrie 2014 22:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bubulina lui Ştefan Bănică jr. (47 de ani) nu mai e aşa gospodină! Lavinia Pârva a fost surprinsă de fotoreporterii Click! îmbucând cu poftă câţiva covrigi. Bruneta fie n-are timp să gătească, fie ţine post!

Îmfofolită până în gât, Lavinia Pârva a ieşit joi din casă să-şi rezolve nişte treburi. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe cântăreaţă alături de un tânăr, care-i şi conducea bolidul. Brunetei i s-a făcut foame, şi spre surprinderea noastră a ales o simigerie în detrimentul unui restaurant. Pesemne că în frigiderul de acasă suflă vântul şi Lavinia n-a avut ce se mănânce înainte de a ieşi din casă. Astfel că l-a pus pe tânăr să oprească maşina şi s-a dus glonţ la fereastra covrigăriei.

Şi-a potolit foamea cu doi covrigi, pentru care a stat la coadă cu muritorii de rând. Şi-a ţinut cu grijă poşeta de lux marca Gucci, şi-a aranjat meticulos şalul Louis Vuitton de câteva sute de euro şi n-a lăsat din mână mobilul. N-a mai aşteptat să ajungă la maşină şi s-a îndopat cu covrigii aburinzi, deşi e ştiut că nu fac bine siluetei.

Probabil bruneta ţine post, mai ales că puţină căinţă nu strică nimănui. Sperăm totuşi că a făcut piaţa mai târziu şi şi-a aşteptat iubitul cu masa plină de bunătăţi. Nu de alta, dar nu ni l-am imagina pe Bănică ronţăind covrigei.

Mai multe