FOTO EXCLUSIV Lori, pune urgent pe foc salopeta asta mulată! Solista a purtat o ținută care i-a scos în evidență colăceii și burtica

24 martie 2015 21:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nebunie totală la o petrecere privată unde Loredana Groza (44 de ani) a oferit un show de-a dreptul incendiar! „Înghesuită” într-un costum mulat, sclipitor, ce-i evidenția, vrând-nevrând, burtica, celulita, și fundul, Lore nu s-a sinchisit de bârfele șoptite de doamnele răutăcioase la urechea domnilor și a cântat două ore în draci.

Recunoscută pentru dezinvoltura și atitudinea îndrăzneață cu care abordează fiecare reprezentație live, Lore, cum este alintată celebra cântăreață, a electrizat publicul imediat cum a pășit pe scenă. Au urmat două ore de show pe ritmuri lăutărești, timp în care Lore a transpirat cot la cot cu membrii orchestrei sale. A cântat, a făcut dedicații, a bătut la tobă, s-a fotografiat cu fanii înnebuniți... Totul pentru spectacol! Dar și pentru bani. 8.000 de euro ar fi încasat artista pentru două ore în care n-a lăsat microfonul din mână.

Mai multe